Nyheder

16.januar 2014

I går fandt vi et rigtig godt hjem til Keilir hos Anja på Falster. Vi tror på at de vil få rigtig meget glæde af hinanden. Vi er således nu nede på 4 heste. Det er ikke nogen morsom proces at sælge ud af sine heste, men dejligt at se hvor glade nye ejere er for dem. Jeg prøver at holde gang i Kaldi og Jarl her i vintermørket og det går egentlig ok. Kaldi får mere og mere fremdrift, og Jarl er også dejlig frisk - på den gode måde. Heppni og Disa må nok finde sig i at være "foldbumser" et par måneder endnu. 

Oktober 2013

Der er sket rigtig meget siden vi startede hjemmesiden og meget har ændret sig. Kenn har desværre været igennem et sygeforløb, og har derfor ikke kunnet deltage i den daglige drift. Vi har derfor været nødt til at skille os af med flere af hestene. Vi har pt. kun 5 heste tilbage, og skulle gerne af med 2 mere. Så hvis nogen af hestene skulle vække din interesse, så henvend jer endelig. Det positive er, at de 4 redne heste er i en rigtig god udvikling. Keilirs tølt er ved at være helt på plads. Jarl er også godt igang og vi deltog i et lille Gaman stævne på Hasselø hvor han for det første viste at han var god og sød at have med i byen, og dernæst også gik fint på banen. så det lover jo godt for vores stævnedrømme. Heppni er en rigtig sjov hest at ride og har også været med en tur til Hasselø til islændertræf. Kaldi har været i træning 2 mdr. hos Tori ved Haslev, afsluttende med bygningskåring på Hedeland. Siden har han været på hingstefold hele sommeren og skal derfra igen til Tori i november inden han vender hjem og skal være min ridehest vinteren over.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 18:25

Hej. Sadlen er solgt. Jeg skynder mig at fjerne annoncen. Til gengæld har jeg en Dyggur, som også er bomløs, til salg på Joras.

...
21.01 | 16:50

Hej
Har du stadigvæk din karlslund Kari flex
Er interasert og vil høre om du kan sende mig flere billeder..
Mvh

...
24.11 | 14:28

Hej, har du stadig din karlslund kari flex?

...
15.04 | 21:36

Hej
jeg vil gerne købe din Karlslund Kari Flex, afhængig af anlægsfladen og vil også gerne vide hvor mange tommer sadlen er på.
VH Annemette

...
Du kan lide denne side