Hvem er vi

Vores omgang med heste bygger på mange års erfaring med heste. Vi har begge haft hest i rigtig mange år og har derfor en god viden om hestes natur og behov. Derudover er vi ikke specifikt dedikeret til nogen bestemt "religiøs" retning inden for ridning og hestehold. Den vigtigste grundregel for os er:
SUND FORNUFT

Lisbet

Lisbet er pædagog og har arbejdet inden for daginstitutionsområdet siden 1977.
Pædagoguddannelsen er blevet udbygget med et par sidefag fra Odense Universitet og sidst en Kandidateksamen i Pædagogisk Antropologi.
Sideløbende har hun haft sine egne heste.
Den første hest fik hun i 1967 da hun var 13 år gammel, og siden har der hele tiden været 2-3 heste i husstanden.
I 1987 skiftede hun fra stor hest til Islændere og det har holdt ved lige siden, selv om der flere gange har sneget sig en New Forest ind i flokken også.
Hun har løbende modtaget undervisning, både i dressur, og i gangartstræning som også forudsætter en stor grad af gymnastisering og styrke igennem dressurøvelser, og i Akademisk ridning.
Da Lisbet altid har sine heste fra føl, er der efterhånden også samlet en del erfaring med hensyn til håndtering og tilridning af ungheste.
Lisbet i gang med unghest

Kenn

Kenn købte sin første hest 1956 da han var 9 år gammel. Det var en lille shetlænderhingst på 2 år som han selv red til. Senere fulgte flere heste bl.a Crescendo også kaldet Chapper og hendes afkom Ho som fulgte Kenn i mange år indtil de døde i den høje alder af 34 år. Kenn var initiativtager og medstifter af Vestlollands Rideklub i 1964, og formand i flere perioder. Kenn var samtidig aktiv stævnearrangør og deltager.
Kenn i gang med unghest

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.01 | 18:25

Hej. Sadlen er solgt. Jeg skynder mig at fjerne annoncen. Til gengæld har jeg en Dyggur, som også er bomløs, til salg på Joras.

...
21.01 | 16:50

Hej
Har du stadigvæk din karlslund Kari flex
Er interasert og vil høre om du kan sende mig flere billeder..
Mvh

...
24.11 | 14:28

Hej, har du stadig din karlslund kari flex?

...
15.04 | 21:36

Hej
jeg vil gerne købe din Karlslund Kari Flex, afhængig af anlægsfladen og vil også gerne vide hvor mange tommer sadlen er på.
VH Annemette

...
Du kan lide denne side